Find UNICEF on TwitterFind UNICEF on FacebookFind UNICEF on YouTube

Politisk påvirkning - UNICEF samarbejder med regeringer

UNICEF er verdens største og mest indflydelsesrige børneorganisation. Vi samarbejder med regeringer, myndigheder, lokale og internationale organisationer og lokalsamfund for at skabe bedre vilkår for verdens børn. Find ud af merePolitisk påvirkning - nyheder og artikler

Voksende byer er en trussel mod verdens børn

Voksende byer er en trussel mod verdens børn

Verdens voksende byer efterlader millioner af børn uden adgang til skolegang, rent vand, sanitet og beskyttelse. Det advarer UNICEF mod i sin årlige statusrapport The State of the World’s Children 2012 - Children in an Urban World.

Artikel | 28. februar
Læs mere
 

NAKUUSA - Lad os være stærke

I dag er det i mere end een forstand Børnenes Dag i Grønland. Det er en tradition heroppe at festligholde denne dag, som altid er den 1. juni. Derfor valgte vi også den, da vi skulle finde en dato for lancering af Selvstyrets og UNICEFs nye, store samarbejdsprojekt for grønlandske børn.

Blog | 01. juni Læs mere
 

På vej mod et bedre børneliv i Grønland

I morgen præsenterer vi sammen med vores gode samarbejdspartner, det grønlandske Selvstyre, en helt ny landsdækkende indsats for at skabe mere viden om, og ændre holdningen til, hvad et godt børneliv er.

Blog | 31. maj Læs mere
 

Mød en tidligere børnesoldat, der i dag er verdenskendt rapper

Emmanuel Jal er i dag en verdenskendt rapmusiker og fredsaktivist. I sine sange synger han om den fred, som han ikke selv fik lov til at opleve i sin barndom, som foregik med en AK-47 i hånden.

Artikel | 21. december   Læs mere
 

Tomas Jensen: Investering i børns første år er langsigtet udvikling i en nøddeskal

20 millioner. Sådan cirka. Nye unge mennesker i Bangladesh siden jeg ankom hertil for første gang i 2001. Jeg er tilbage i hovedstaden Dhaka efter 5 år.

Blog | 20. december Læs mere
 

Følg med

På vores Facebookside kan du meget nemt følge med i sjove, rørende og vigtige historier fra UNICEF.  
 

Følg med

Hold dig opdateret om arbejdet for verdens børn, og vær den første, som hører om vores indsats i katastrofesituationer.