Del din arv med verdens børn

TV-serien Arvingerne har sat fokus på vigtigheden af at oprette et testamente. Reglerne i arveloven fastslår, hvordan en arv skal fordeles til familien. Men hvis man selv ønsker at bestemme hvem, der skal tilgodeses, eller hvis man ønsker at efterlade penge til andre end sin familie, kan det kun lade sig gøre ved at oprette et testamente. Kontakt UNICEF for at høre nærmere om hvordan man opretter et testamente. Ring 35 27 38 00 eller skriv til unicef@unicef.dk

Når man opretter et testamente, sikrer man sig, at formalia er i orden, og at arven fordeles efter ens egne ønsker. Det giver mulighed for at testamentere et beløb til organisationer som UNICEF.

Ingen arveafgift

UNICEF betaler ikke afgift af testamentariske gaver. Hvis man testamenterer et beløb til UNICEF Danmark, betales der ikke arveafgift af beløbet. Det betyder, at hele beløbet kan gå til UNICEFs arbejde for verdens børn. Du er velkommen til at kontakte vores arve ekspert i UNICEF Danmark på tlf. 35 27 38 00 eller skriv til unicefdk@unicef.dk, hvis du vil vide mere om, hvordan du opretter et testamente, hvori du kan begunstige UNICEF og deres arbejde for verdens børn i nød.

Hent arvefolder